GEGEVENSVERWERKING

Het bedrijf MaxiClean verzamelt de persoonlijke gegevens die door de klant worden verstrekt via een online enquête of een papieren enquête, voornamelijk voor administratieve doeleinden en om informatie- of promotieactiviteiten uit te voeren met betrekking tot de diensten die worden aangeboden door MaxiClean Titres-Services.

Verzamelde persoonsgegevens

In het kader van de uitvoering van de overeenkomst tussen de partijen kan de klant de volgende persoonsgegevens verstrekken – de lijst is uitputtend: (i) zijn/haar voor- en achternaam, (ii) zijn/haar woonadres en e-mailadres, (iii) zijn/haar geboortedatum, (iv) een kopie van zijn/haar identiteitskaart, (v) zijn/haar IP-adres, (vi) zijn/haar land van verblijf, (vii) bankrekening, zijn/haar Pluxee-klantnummer, enz.

De ontvangers of categorieën van ontvangers van deze persoonsgegevens zijn het bedrijf MaxiClean, de RSZ, het sociaal secretariaat, de belastingdienst en de verschillende controle- of inspectieorganen.

Verwerkingsverantwoordelijke
De verwerkingsverantwoordelijke voor uw persoonsgegevens is het bedrijf MAXICLEAN TITRES-SERVICES zelf. Voor vragen over de toegang tot, wijziging of verwijdering van uw persoonsgegevens, wordt de klant verzocht contact op te nemen met de Data Protection Officer van het bedrijf via het e-mailadres: dpo@maxiclean.be.

Onder “verwerking” wordt verstaan “elke bewerking of reeks bewerkingen die al dan niet met behulp van geautomatiseerde procédés wordt uitgevoerd en die wordt toegepast op persoonsgegevens, zoals het verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren, aanpassen of wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, verstrekken door middel van doorgifte, verspreiding of op enige andere wijze beschikbaar stellen, afstemmen of combineren, evenals het afschermen, wissen of vernietigen van persoonsgegevens.”

Doeleinden van het verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens
Het bedrijf MAXICLEAN verzamelt en gebruikt bepaalde Persoonsgegevens van de Klant in overeenstemming met Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (AVG), en met name met het doel om:

  • Te voldoen aan zijn wettelijke verplichtingen, met name op het gebied van boekhouding en facturering;
  • Te voldoen aan zijn contractuele verplichtingen, met name op het gebied van klantenservice, levering en herziening van producten;
  • De begunstigde op de hoogte te stellen van speciale aanbiedingen voor de producten en diensten van het dienstverlenende bedrijf;
  • De naleving van de wet te waarborgen.

 

Vertrouwelijkheid en mogelijkheid tot wijziging/rectificatie/verwijdering van de Gegevens van de Begunstigde
Het bedrijf MAXICLEAN garandeert de vertrouwelijkheid van de persoonsgegevens die de klant verstrekt in het kader van de overeenkomst tussen de partijen.

Het bedrijf MAXICLEAN verkoopt geen persoonsgegevens van klanten en zet zich in voor hun bescherming door alles in het werk te stellen om misbruik, verduistering, diefstal of frauduleuze exploitatie te voorkomen. Als de klant denkt, of redenen heeft om aan te nemen, dat zijn gegevens niet veilig zijn, verzoeken wij hem vriendelijk om onmiddellijk contact op te nemen met het bedrijf MaxiClean.

In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens, kan de klant te allen tijde de door hem verstrekte persoonsgegevens raadplegen, corrigeren of verwijderen door een e-mail te sturen naar het hierboven vermelde adres.

Bewaring van Gegevens
De gegevens zullen als volgt worden bewaard :

  • Boekhoudkundige documenten: 7 jaar
  • Fiscale documenten: 10 jaar
  • Voor het overige verbindt het bedrijf MAXICLEAN zich ertoe de gegevens van de klant niet langer te bewaren dan nodig is voor het doel waarvoor ze zijn verzameld. Daarna zullen ze veilig worden gewist of geanonimiseerd.

De gegevens die de klant aan MAXICLEAN verstrekt, worden opgeslagen in de vorm van papieren dossiers en/of elektronische dossiers, onder de verantwoordelijkheid van het bedrijf MaxiClean, dat alle nodige maatregelen neemt om hun veiligheid te waarborgen.

Geïnformeerde Toestemming
De klant stemt uitdrukkelijk in met het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens door het bedrijf MaxiClean in overeenstemming met deze algemene voorwaarden en de bepalingen van Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (AVG).